You are not logged in.
tupsu wrote:mjäumjäu
(what's the joke that is just estonian)
estonian to finns often times sounds like a baby with head trauma trying to speak finnish, it's adorable and funny
Mida kuradit sa minu kohta just ütlesid, sa väike lits? Võta teatavaks, et ma lõpetasin mereväekursuse oma klassi parimana ja ma olen osalenud mitmel luureoperatsioonil Al-Quaeda vastu ja mul on 300 kinnitatud tapmist. Ma olen treenitud sissisõja taktikas ja ma olen sõjaväe parim snaiper. Sa ei ole mulle muud kui ainult järgmine sihtmärk. Ma pühin su siit maamunalt täpsusega, mida kunagi varem pole nähtud, võid selles kindel olla. Sa arvad, et saad niisama minema minule sita ajamisega? Ära ole selles nii kindel, pasakott. Samal ajal kui me räägime, võtan ma ühendust oma salajase spioonide võrgustikuga üle terve riigi ja su IP-aadressi jälitatakse, nii et parem ole tormiks valmis, nälkjas. Torm, mis pühib minema selle mõttetu asja, mida sa kutsud eluks. Sa oled surnud, tatt. Ma võin igalpool olla, iga kell ja ma olen suuteline sind 700-l erineval viisil tapma ja see on ka ainult mu paljaste kätega. Mitte ainult ei ole ma treenitud relvastamata võitluses, aga mul on ka ligipääs tervele mereväele ja ma kasutan seda täiel väel, et sinu hale perse siit maa pealt pühkida, sa pasapeeter. Kui sa oleks ainult teadnud, millise kättemaksu sinu väike “kaval” kommentaar toob, oleks sa oma suu kinni hoidnud. Aga sa ei teinud seda, sa ei suutnud seda ja nüüd maksad sa selle eest, sa neetud idioot. Ma situn sulle viha pähe ja sa upud sellesse. Sa oled surnud, tattnokk.
(´・ω・`)
Tämä on paskaposti.
i can't wait to live in the moment
paska kulkee kun kusti polkee
i can't wait to live in the moment
Pena kuljettaa paskaa
julkaisija haisee
Posts without effort are like wiping your ass once: it doesn't really achieve anything, regardless of it being under a dedicated subforum. But let's get real, it's summer.